Рівнянка потрапила під колеса автомобіля у Горбакові

Жінку з численними травмами госпіталізували до лікарні

Напередодні близько 21 години 56-річна рівнянка потрапила під колеса автомобіля «Peugeot Boxer». 

Правоохоронці на місці події з'ясували, що 27-річний водій, житель Гощі, рухаючись трасою «Київ-Чоп», у селі Горбаків допустив наїзд на жінку-пішохода, яка, за попередніми даними, перетинала дорогу по регульованому пішохідному переході на заборонений сигнал світлофора.

Унаслідок ДТП потерпілу каретою швидкої допомоги доставили до Гощанської центральної районної лікарні, звідки її госпіталізували до медзакладу Рівного. У жінки діагностували  закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та численні забої.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль поміщено на територію Гощанського відділення поліції. Водій за результатами освідування був тверезим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень