Рівнянка Катерина Климюк рада, що ковід виявили наприкінці Чемпіонату Європи. Бо …

Легкоатлетка встигла «виправити помилки чемпіонату України»

Рівненська легкоатлетка Катерина Климюк, яка на всеукраїнських змаганнях представляє Запорізьку область, оцінила свій виступ на чемпіонаті Європи. Про це повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на XSport.

 - В принципі, Чемпіонат Європи для мене склався відносно непогано. Зараз я рада, що цю хворобу (у Климюк діагностували коронавірус – ред.) виявили по закінченню змагань, а не на початку. Тоді був би провальний зимовий сезон, адже на чемпіонаті України не вдалося реалізувати все задумане.

 

На чемпіонаті Європи дуже хороший стадіон, хороша атмосфера. Хоч і не було уболівальників, але навіть наші спортсмени підтримували так сильно, що не потрібно було і сторонніх людей - такий шум створювали. Напевно, тому вдалося і пробігти швидше, ніж на чемпіонаті України, - пояснила журналістам Катерина Климюк.

Щодо рекорду українських легкоатлетів у Торуні Катерина Климюк висловилась так:

 - Ну а в естафеті, чесно, ми навіть і не знали, скільки той рекорд. Це просто красивий заголовок, а, по суті, не знаю, які він переваги дає. Його ще потрібно ратифікувати. А спорт така штука, що не варто забігати наперед.

Нагадаємо, в останній день чемпіонату у трьох українок виявили коронавірус. Нині вони у Польщі, на самоізоляції. Загалом Чемпіонат Європи 2021 з легкої атлетики у Торуні завершився вдало. Україна опинилась на 6-й позиції в медальному заліку (2 золотих та 1 срібна медалі).

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень