Рівняни скаржаться на графік руху тролейбусів: що з ними не так?

Зокрема, це стосується 3 маршруту

Рівняни нарікають, що доїхати ввечері з однієї частини міста в іншу дуже проблематично. Зокрема, люди у соцмережах часто скаржаться на графік руху тролейбуса за маршрутом 3. Після 20-ї години вони курсують вкрай рідко, а оприлюднені графіки руху не відповідають дійсності.

Аби з’ясувати цю ситуацію, журналісти Радіо Трек звернулися до начальника управління транспорту і зв’язку Василя Сливки, однак він сказав, що не володіє інформацією і порадив звертатися до тролейбусників.

У комунальному підприємстві «Рівнеелектроавтотранс» Радіо Трек повідомили, що проблеми з графіком руху тролейбуса №3 дійсно є, це пов’язано з тим, що не вистачає водіїв.

На маршрут протягом дня виходить 10-11 машин, після 5 години їхня кількість зменшується і до 8 години на рейсі залишається всього 2 тролейбуси. Курсують транспорт у Рівному до 21-35. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень