Рівнянам сьогодні запропонують "іншу освіту"

Відсьогодні у Рівному проходитиме Міжнародний фестиваль іншої освіти "Історія. Ідеї. Інновації"

Дійство у місті проходитиме вперше і збере під одним дахом молодих активістів із різних куточків України, а також із Польщі та Білорусі. В Рівному вони перебуватимуть протягом трьох днів. Адже фестиваль проходитиме до неділі включно. Кожен із днів буде присвячений певній тематиці.

В програмі фестивалю:

6 листопада:

14:30-15:30 - Пам'ятний захід в урочищі Сосонки. Виступ Анатолія Подольського.

16:00-17:00 - Показ фільму “Повернутися в Рівне” в рамках проекту "Trans.History" (Кінопалац “Україна”, майдан Незалежності, 2).

7 листопада:

15:00-18:00 - Презентація ініціатив учасників програм “Майстерня громадської активності” та “Студії живої історії”, дискусія на тему “Освіта як потенціал для змін: проблеми та історії успіху” (Міський будинок культури, вул.Соборна, 3Д).

8 листопада:

10:00 - 17:00 - Майстер-класи з проектного менеджменту, методів неформальної освіти, практик розвитку громади та втілення локальних ініціатив (Міський будинок культури, вул. Соборна, 3Д).

Учасниками фестивалю стануть активісти у сфері освіти, люди, які руйнують стереотипи стосовно процесу навчання, координатори практичних освітніх проектів, поважні фахівці з-за кордону.

Вхід вільний!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень