Рівнянам пропонують перевірити себе на міцність, або, що таке «100 миль+»

Треба проїхати понад 160 км – за менш ніж 10 годин

Фото ілюстративне. Джерело - bikeportal.org.

У суботу, 3 серпня, на Рівненщині відбуватиметься ґрунтовий веломарафон «100 миль+» зі стартом та фінішем у Рівному.
Організатори обіцяють захопливий трейл квітучими полями, густими лісами з неочікуваним гірським рельєфом, зі стрімкими схилами й вузькими влоговинами, місцями, де зароджуються гори та ріки.

Це сьомий веломарафон «100 миль+».

Маршрут протяжністю близько 160 км з сумарним набором висоти до 2000 м, що пролягає територією Рівненської області переважно ґрунтовими лісовими дорогами Дермансько-Острозького Національного природного парку.

Також з меншими дистанціями для тих, хто не має достатнього досвіду далеких мандрівок на велосипеді, а також для початківців, котрі тільки розпочинають знайомитись з поїздками за місто.

Всі, хто вкладуться у ліміт часу своєї категорії, вважаються переможцями та отримають пам'ятну медаль-магніт. Переможці за часом у категоріях на дистанції «100 миль+» та «50 миль+» отримають призи від організаторів та спонсорів марафону.

- Щороку чисельність учасників нашого заходу має значну тенденцію до збільшення, на «100 миль+» вже зареєстровано 80 учасників у різних категоріях з різних міст України, що говорить про актуальність велосипедного руху, як у нашій країні загалом, так і в Рівному зокрема. Велосипедисти пропагують здоровий спосіб життя, розглядають для власних мандрівок та презентують Рівненщину друзям з інших міст та країн, як туристичну перлину з неповторними пейзажами та чудовими традиціями, впроваджують велокультуру безпечного пересування на велосипеді та неухильного дотримання правил дорожнього руху, — повідомив організатор Ігор.

Зареєструватися на веломарафон можна за посиланням: http://rivelo.com.ua/event/27/registration/

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень