Рівняни можуть не боятися залишитись на кілька днів у турецькому аеропорту

Тут затримок поки немає

Туристи, які літають з рівненського аеропорту, можуть не боятися затримок.

Зараз сотні українських туристів перебувають в аеропорту Монастір в Тунісі. Близько тисячі чекаюь на виліт до Анталії з Києва. В аеропорту люди чекають вже кілька днів  через проблеми з перевізником «Bravo Airways».

Їхні літаки здійснили кілька аварійних посадок у Львові та Києві, що й спричинило критичну затримку. Сьогодні з Тунісу вилетів перший літак з українцями.

Минулого року з рівненського аеропорту люди теж літали на авіасуднах «Bravo». Тоді летовище уклало договір з туроператором TPG. Весною цьогоріч область також вела перемовини з турфірмою, аби збільшити кількість вильотів з Рівного до Анталії до чотирьох на тиждень.  

Однак стосунки не склалися, і нині з аеропорту «Рівне» літак возить пасажирів до Туреччини лише щочетверга. Організовує тури фірма «Join Up», якій затримки «Bravo» також завдали збитків. Чи вплинуло це на роботу аеропорту, розповідає директор летовища Ігор Насинюк:

У нас літає компанія «Анда». На нас проблема з літаками не відобразилася, адже прогорів туроператор TPG. В «Анди» замовники «Join UP». Поки без великих затримок. Оце минулого четверга була затримка 3 години, але це небагато.

Крім того, летовище таки планує організувати вильоти до Польщі. Нині тривають перемовини з турфірмою, назву якої триматимуть поки в секреті, каже Ігор Насинюк. Нагадаємо, що Асоціація аеропортів України визнала рівненське летовище одним із найкращих регіональних.

Аеропорт «Рівне» хочуть вивести на новий рівень (ФОТО)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень