Гречку під НР роздають у м. Рівне в обмін на паспортні дані?... (ФОТО)

ЧаРівно))

В деяких напівтаємних групах у соцмережах Рівного сьогодні репостять відео та фото того, як в офісі депутата міської ради Святослава Євтушенка роздають «здорову їжу» людям переважно пенсійного віку.

Як пише ЧаРівне:

 В офісі рівненського депутата Святослава Євтушенка роздають крупи пенсіонерам.

 

Там зібралася ціла черга.

За нашими даними відео зі святкової роздачі круп пенсіонерам отримало неабиякий розголос саме через те, що в людей, які приходили за гречкою, натомість просили …паспортні дані.

Чи правда це, ми вирішили дізнатися безпосередньо у Святослава Євтушенка.

Він повідомив:

Святослав Євтушенко

- Неправда, що ми збираємо паспортні дані. Може будь-хто приходити, хто потребує. Там не одна гречка, там різні крупи. Я все купував за свої гроші, по місту розповсюджувалися листівки, тому і приходять люди.

 

Ми роздаємо зараз, і будемо ще до Різдва, чи навіть довше.

Скільки саме мешканців Рівного готовий «облагодіяти» депутат - невідомо. Зате можна припустити, що раз паспортні дані не збирають, то можна приходити й по кілька разів.

Також зазначимо, що остання партія, з якою асоціював себе Святослав Євтушенко, це Народний Рух України. Її він взяв під своє крило відносно недавно.

Святослав Євтушенко

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень