Рівнян закликають поповнювати онлайн-галерею світлин про Майдан

Рівненська ОДА запускає арт-проект «Євромайдан в об’єктиві рівнян»

У переддень Революції Гідності стартує віртуальний арт-проект «Євромайдан в об’єктиві рівнян». Це своєрідна галерея світлин, на яких будуть зображені події Євромайдану.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської облдержадміністрації.

"За задумом, у віртуальній галереї розміщуватимуться фотографії простих рівнян, яким вдалося зафіксувати момент перетворення народу в єдину націю. Її експозиція наповнюватиметься впродовж 94 днів, починаючи із 20 листопада. Адже саме стільки тривало масове громадянське протистояння владі два роки тому", - йдеться в повідомленні ОДА.

Для того, аби долучитися до фото-проекту, потрібно надіслати світлину із її коротким описом на електронну пошту 94dni@rv.gov.ua.

У галереї вже є два фотоальбоми: один прес-секретаря голови Рівненської ОДА Сергія Мініча, інший – помічника голови Рівненської ОДА Олександра Бірюкова.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень