Рівнян за 25 тисяч гривень хочуть «захищати» від торгівлі людьми

Департамент соціального захисту населення створив план заходів з реалізації Державної соціальної програми протидії торгівлі людьми. На його впровадження потрібно саме 25 тисяч гривень

Як розповідає заступник директора департаменту Олексій Шамак, за минулий рік в області зафіксовано 4 особи, що постраждали внаслідок торгівлі людьми. В 2016 році така людина поки одна.

Тому представник департаменту вбачає потребу виділення грошей на проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи серед населення.

Проте комісія з питань соціальної політики таку ініціативу не оцінила і питання лише взяла до уваги, на розгляд сесії не відправивши.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень