Рівнян нацьковують на геїв чи просять вберегти «сім’ю»?

Майбутні зміни до законодавства можуть змінити поняття про «шлюб»

У Рівному закликали до боротьби з легалізацією одностатевих шлюбів. Зокрема організатор проекту «любов проти гомосексуалізму» Руслан Кухарчук розповів сьогодні на прес-конференції, присвяченій цьому питанню про небезпеку, яку несе в собі пропозиція вилучити з Конституції України слова «чоловік» і «жінка».

Вже протягом двох років у нас йде процес внесення змін до законодавства. Серед них є зміни й до законів, які стосуються сім'ї. Так, навіть з Конституції хочуть виключити поняття, що шлюб - це добровільний союз чоловіка та жінки. Замість них хочуть писати узагальнене визначення: «кожен має право на шлюб».

За совами Кухарчука, мета організаторів цього законопроекту вирізати поняття «сім’я» з конституції та посприяти поширенню одностатевих шлюбів. Вже завтра спеціальна комісія Верховної Ради розглядатиме це питання. В загальному, правовий захист ЛГБТ спільнот може призвести до неприпустимих явищ у суспільстві, розповідає Руслан Кухарчук:

От наприклад: влаштовується «лесбійка» вихователькою у дитячий садочок.  І фактично у керівництва навчального закладу не буде можливості заборонити поводитися «лесбійкам» перед дітьми у недопустимий спосіб. А якщо їх звільнять – це вже буде порушенням закону.

Натомість діти, які виховуються в одностатевих сім’ях, часто виростають із психологічними відхиленнями та схильністю до самогубства. Таке дослідження серед 3000 тисяч дорослих людей, батьки яких були гомосексуалістами, провів у 2010 році американський соціолог Марк Регнерус.

Нині в суспільстві поширена думка, що виховання гомосексуалістами ніяк не впливає на психологічний розвиток дитини. Однак науковець доводить – велика частина дітей, яких виховували «тато і тато», виростають схильними до самогубства та з невизначеною сексуальною орієнтацією. Цифри такі: 

  • Венеричне інфікування: 25% вихованців гомосексуальних батьків мали чи мають венеричні захворювання через свій специфічний спосіб життя. У дітей з гетеросексуальних сімей - це 8%. 
  • Сімейна вірність: ті, кого виховували гомосексуальні батьки лояльніше ставляться до подружньої невірності - 40%. Показник до зрад серед вихованців гетеросексуальних сімей - 13%.
  • Психологічний проблеми:  24% дорослих дітей із гомосексуальних сімей планували самогубство. Рівень таких настроїв серед тих, хто зростали у нормальних сім'ях - 5%.
  • Соціально-економічна безпорадність: 28% вихованців сімей, де мама була лесбійкою - безробітні. У порівнянні з 8% вихованців гетеросексуальних родин. 
  • Розлад сексуальної самоідентифікації: Якщо тато чи мама мали гомосексуальні зв'язки, то 60-70% їхніх дітей називають себе гетеросексуальними. Своєю чергою більше 90% дітей, які зростали в традиційних родинах, ідентифікують себе як повністю гетеросексуальних. 

 

Також, Вадим Кухарчук звернув увагу на послугу «шлюб за добу». Він вважає, що такі шлюби неміцні і призведуть до зростання статистики розлучень.

Ще більш паскудна ініціатива це розлучення за одну добу.  Навіть корпоративні контракти не розривається за одну добу. А найсвященніший союз між чоловіком і жінкою Мін'юст пропонує розривати за одну добу. Міністерство юстиції відверто бреше, що так відбувається у західній Європі. До прикладу в Італії цей процес затягується на рік, два чи три. Особливо важко розлучитися, якщо в сім’ї є діти.

 Керівник проекту «Любов проти гомосексуалізму» наголосив, що проти усіх вищезгаданих явищ потрібно боротися та намагатися вберегти сім’ю в тому понятті, яке ми знаємо нині.      

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень