Рівнян закликають висаджувати «Сади перемоги»

Долучитися може кожен охочий навіть на своїй дачі

Всеукраїнська ініціатива «Сади перемоги» спрямована на те, щоб ефективно використовувати кожен клаптик землі для вирощування зернових, овочів та інших культур.

Учасником ініціативи може стати кожне домогосподарство.

Тим часом громади Рівненщини готові виділити для «Садів Перемоги» 1550 гектарів землі. Найбільше площ надала Рокитнівська ТГ – 354,8 гектара.

В основному, планують сіяти зернові культури (пшеницю, жито, кукурудзу, гречку, ячмінь, сою та інші), садити овочі (переважно картоплю, буряк, моркву), а також вирощувати фруктові дерева та ягоди.

Ініціатива «Сади перемоги» повинна допомогти запобігти продовольчій кризі в Україні. Жителі громад мають мобілізувати зусилля. Просто використайте свій сад, город чи балкон для садівництва овочів, фруктових дерев, ягід чи інших культур. І розкажіть про це своїм друзям, - прокоментував начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

У рамках ініціативи також закликають бізнес та міжнародних партнерів допомогти українцям насінням, добривом, новітніми технологіями вирощування та іншим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень