Рівнерада не підтримала відставку Авакова

«За» лише 19 голосів

У Рівному сьогодні проходить сесія міської ради. Під час засідання голова бюджетної комісії Олег Карпяк оголосив звернення до керівництва держави щодо звільнення міністра МВС Арсена Авакова у зв’язку з вбивством правоохоронцями дитини у Переяславі-Хмельницькому. Секретар Рівнеради Сергій Паладійчук оголосив перерву і попросив голів фракцій зібратися на обговорення.

Перед голосуванням звернення доповнив очільник правого сектора Рівненщини Олександр Подвишенний, зазначивши, що керівник міністерства провалив реформу МВС.

Олександр Подвишений згадав багато подій.

- Це вже не перший інцидент, коли під егідою міністерства внутрішніх справ скоюють тяжкі кримінальні злочини. Можемо згадати з чого все починалося:березень 2014 року, коли приїхав спецназ мєнтовський і просто розстріляли Олександра Музичка поблизу Рівного. І де те слідство? Чим воно закінчилося?

 

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков особисто обіцяв взяти це на контроль. Пройшло п’ять років і ніхто за це не згадує.

 

Потім була трагедія в Княжичах, коли через некомпетентність генералітету та полковників поліцейських загинуло п’ять працівників правоохоронних органів. Ніхто не покараний.

Повернувшись до голосування рівненські депутати не підтримали звернення щодо відставки Авакова. Воно зібрало лише 19 голосів. Нагадаємо, сьогодні друге пленарне засідання, і депутати розглядають питання, які не встигли опрацювати у травні. Зокрема, зміни до бюджету міста.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень