Рівнеобленерго удосконалює формат обслуговування клієнтів

Прийом документів від мешканців області для видачі технічних умов та реалізації приєднання до електричних мереж ПрАТ «Рівнеобленерго» вже багато років здійснюється у форматі «єдиного вікна».

З 1 листопада 2019 року «єдине вікно» переїхало і функціонує в окремому приміщенні на вул. Князя Володимира, 71 – виключно для розв'язання питань приєднань.

Тут можна особисто подати заяву про приєднання, ознайомитися зі зразками їх заповнення, переліком документів, які додаються до заяви. Щодня фахівці «єдиного вікна» приймають кілька десятків клієнтів.

Варто зауважити, що

послуги з приєднань до електромереж ПрАТ «Рівнеобленерго» є надзвичайно потрібний – за три квартали 2019 року на території Рівненської області було реалізовано 1848 нових приєднань.

Найбільше нових споживачів електричної енергії від початку року з’явилося у Рівненському районі – 322 нових приєднання.

Нагадуємо також, що з усією інформацією щодо реалізації приєднання Ви можете знайти на офіційному сайті ПрАТ «Рівнеобленерго», тут також можна скористатись особистим кабінетом для відстежування етапів процесу реалізації приєднання.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень