«Рівнеобленерго» пояснило причину вчорашнього відключення світла

Зокрема, причиною, через яку вчора без світла залишилася частина міста, стала аварія на трансформаторній підстанції районі Грабник

Знеструмленими залишилися центральна частина міста в районі вулиць Грушевського, Чорновоола, 16 Липня, Степана Бандери, Княгині Ольги, Князя Володимира біля ПДМу, не було світла в районі Покровського собору та 12-ї школи.

На відновлення роботи електормереж пішло більше трьох годин, замість обіцяних електриками двох. До 22 години наслідки аварії були повністю ліквідовані.

Як розповідає помічник голови правління «Рівнеобленерго» Андрій Пермяков, причиною аварії стало перевантаження мереж:

На жаль, не всі кабельні лінії в нас розраховані на ту потужність, яку в нас використовують сьогодні в місті. Поступово проводиться заміна, але відразу всі лінії змінити неможливо

Також «Рівнеобленерго» попереджає, що включення в електромережу одночасно веде до перевантаження, внаслідок якого може виникнути аварійна ситуація. Особливо зростає кількість ввімкнених приладів в зимовий період – через економію більшість людей починають використовувати електричні обігрівачі. Тому підприємство просить бути обачними, та раціонально використовувати електромережі.

Додамо, що цього року ціна на електроенергію підвищувалася вже двічі. Ще одне підвищення вартості кіловат-годин заплановане на весну наступного року.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень