Рівненський зоопарк пропонує цікаві книжечки

Вони зацікавлять любителів прогулянок у зоопарку

Рівненський зоопарк пропонує вигідно відпочивати протягом усього 2018 року. Тут починають продавати річні абонементи на відвідування зоопарку та екзотераріуму. Така ініціативна - не нова, і торік було багато охочих придбати такі книжечки із квитками.

Ось що розповів директор зоопарку Олег Павлюк:

Починаємо продавати абонементи у зоопарк на 2018 рік. Це такі книжечки із квитками. Ці абонементи суттєво економлять кошти та не обмежують любителів живої природи. Абонемент для дорослого коштує 300 грн, а дитячий – 200 грн. Він розрахований на 10 відвідувань зоопарку та екзотаріуму. Люди починають звикати до такого, бо це дуже зручно.

До речі, нині при купівлі вхідного квитка на територію зоопарку ви отримуєте право безкоштовного відвідування тераріуму та експозиції «Нічний світ».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень