Рівненський зоопарк облюбували кияни

Їх тут побувало чимало у ці вихідні

У зоопарку Рівного у неділю відзначали Дні птахів і тапіра, а вчора, 1 травня, відкривали весняно-літній сезон. І хоча працівники цього принадного для туристів куточка не моніторять, звідки саме приїжджають відвідувачі, але кажуть, що їх тут чимало у ці вихідні було не з Рівного. А на парковці біля зоопарку було помітно чимало автомобілів зі столичними номерами.

Детальніше розповідає директор зоопарку Олег Павлюк:

На парковці, дивлячись на номери авто, помічаєш київських багато насправді. Я думаю, це пояснюється тим, що зоопарк розташований біля траси Київ-Чоп. І багато киян, які їздять з дітьми на вікенди в Карпати чи у Львів, по дорозі роблять зупинку в зоопарку. Вони тут можуть перепочити, прогулятись і далі їхати.

Щодо кількості відвідувачів, то, каже Олег Павлюк, їх у неділю було близько 6 тисяч, а вчора – десь 3,5 тисячі. Це - не більше, ніж зазвичай. Адже, пояснює директор зоопарку, традиційно у травневі вихідні українці віддають перевагу садінню картоплі, а не розвагам у зоопарку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: зоопарк
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень