Рівненський волонтер знімається у кіно (ВІДЕО)

Підприємець, що з перших днів вирушив на Майдан, а потім воювати на схід, Віктор Суходольський, отримав роль у стрічці про війну

Зокрема, він знімається у короткометражці «Апостол миру» за участю учасників бойових дій, членів ГО "Асоціація Комбатантів".

І хоча сам Віктор стверджує, що роль настільки мала і незначна, що й особливо говорити немає про що, ми все ж деякі дані про його участь у фільмі змогли довідатися – від самого українського націоналіста та бандерівця (так Суходольський сам про себе написав на своїй сторінці у Фейсбук).

Отож, за його словами, йдеться про такий собі серіал, блок короткометражних фільмів, що має вийти влітку – про кожну українську бригаду буде знято окрему серію.

Рівнянин Суходольський має епізодичну роль у серії про «Айдар», з якого і починав службу в АТО.

Більше про сюжетну лінію Віктор не став розповідати – каже, не впевнений, що має на це право. Натомість, участь у зйомках використав для зустрічі з побратимами, а ще з цікавості – хотів побачити процес створення кіно.

Зйомки, до слова, проходили на Львівщині, була обрана локація, що найбільш нагадує схід нашої держави.

Один з моментів процесу – оприлюднив у себе на сторінці у ФБ.

Між тим, сам 49-річний Віктор, який для захисту Батьківщини покинув бізнес, і вже є дідусем, здобуває вищу освіту у НУВГП та сподівається на нові перспективи та виклики, що подарує йому доля.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень