Рівненський «Верес» знову без перемоги у Прем’єр-лізі

«Верес» та «Олімпік» зіграли внічию

«Верес» та «Олімпік» створили безліч гольових моментів, втім сильнішого виявити знову не зуміли. Вдруге у цьому сезоні рівняни та донеччани зіграли внічию.

«Верес»- «Олімпік» - 1:1

Недільний матч «Вереса» та «Олімпіка» на «Арені Львів» став для обох команд своєрідним тестом на фізичну та функціональну витривалість. І рівняни, і донеччани – лише три дні тому провели виснажливі поєдинки 1/8 розіграшу Кубку України. «Верес» зустрічався із міцним горішком Першої ліги – «Арсеналом», а «Олімпік» - протистояв прямому конкуренту у боротьбі за медалі УПЛ, полтавській «Ворсклі».

Перші хвилини звітного поєдинку продемонстрували, що краще відновилися після кубкових баталій "червоно-чорні". Ростислав Волошинович відправив у рейд до воріт гостей Михайла Сергійчука. Той прокинув м`яча повз опонента і змусив того фолити. Пенальті!

Заурі Махарадзе вгадав кут, але парирувати удар Михайла Сергійчука не зумів - 1:0. Практично одразу "Верес" міг відправити суперника у солідний нок-даун: Ростислав Волошинович приклався по м`ячу з льоту - вище воріт! Ще мить і класну поперечну передачу Жені Пасіча могли замикати Сергійчук та Волошинович. Дивом врятував Махарадзе після удару першого...

Гості по-справжньому небезпечно відповіли лише в заключній третині тайму. Непогано пробивав головою Павло Лук`янчук після передачі Мохи - Олександр Бандура був на місці. Перед самою перервою суперники обмінялися моментами: "Верес" врятувала стійка воріт після удару Богданова, а біля протилежних воріт Михайло Сергійчук пробив трохи вище.

По перерві гру активніше розпочали вже гості. І дуже швидко відігралися. Олександр Бандура просто перед собою відбив сильний удар Богданова, а першим на добиванні був Моха - 1:1.

Тут же вперед знову міг вийти "Верес", але гарматний удар Романа Карасюка знову потягнув Заурі Махарадзе!

Команди продовжували обмінюватися гострими атаками і багато боролися за центральний плацдарм. Для рівнян це вилилося у ціле суцвіття жовтих карток. А рахунок на табло залишився незмінним - 1:1. П`ята поспіль нічия "Вереса" в чемпіонаті УПЛ.

Інформаційна служба ФК "Верес" (Рівне)

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень