Рівненський органний зал проводитиме шлюби за добу. Орешко одружиться першим

Буде кілька варіантів церемоній

«Шлюб за добу» тепер можна провести у Рівненському органному залі.

Першим одружиться керівник Рівненської філармонії Микола Орешко - вже у п’ятницю, 7 серпня. Це стане урочистим відкриттям нової послуги в історичній пам’ятці міста.

Запровадити у себе «Шлюби за добу» запропонувала сама філармонія, говорить керівниця Рівненського відділення ДРАЦС Катерина Новікова:

Ініціатором безпосередньо була філармонія, адже згідно з законодавством вони мають надіслати клопотання про бажання брати участь в програмі. Вони пропонуватимуть молодятам кілька варіантів проведення самої церемонії. Детальну інформацію можуть надати вони самі.

Уже відомо, що під час першої та наступних церемоній гратиме орган. Зал камерної та органної музики стане другим постійним місцем проведення церемоній «Шлюбу за добу» у Рівному. Раніше це можна було зробити лише у міському будинку культури.

Розписатися за 24 години молодятам коштуватиме, як і раніше. А от уже варіанти церемонії закохані зможуть обрати на свій смак і бюджет.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень