Рівненський «Кардинал» залишився без президента

Знову

Сьогодні МФК «Кардинал-Рівне», вдруге програвши запорізькому «АРПІ», припинив боротьбу за Кубок України з футзалу.

Сьогодні ж президент клубу Володимир Валявка залишив клуб. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук:

Розчарований сьогоднішнім результатом. Розчарований сьогоднішньою грою. Розчарований роботою головного тренера. Розчарований відсутністю результату протягом 11-ти сезонів у Екстра-лізі. Дякую всім, хто допомагав та допомагає клубу! Дякую вболівальникам! Вибачте кого образив, особливо суддів! Вірю, що команда буде перемагати! Але далі без мене.

Журналісту «ВСЕ про СПОРТ» вдалося дізнатися у Володимира Валявки більше:

Після матчу я підійшов до команди і попрощався. Сьогодні ми не показали той футзал, який ми вміємо показувати. Ми повинні були обігрувати команду Першої ліги. І я пішов у відставку. Команді хвилюватися не слід. Фінансування є до кінця поточного сезону. Я і далі буду розвивати футзал, але вже не в якості президента МФК «Кардинал». Можливо треба буде провести конкурс на того, хто очолить команду.

Зауважимо, що три роки тому Володимир Валявка вже залишав посаду. Повідомляється, що найімовірніше виконувати обов’язки президента МФК «Кардинал-Рівне» буде нинішній віце-президент клубу Михайло Кондратюк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень