Вболівальники "Вереса" позбавили улюблену команду нового автобуса

Адже через них команда отримала великий штраф

Так поводилися вболівальники "Вереса" під час його матчу з харківською командою "Геліос", який відбувся 5 листопада цього року 

Оштрафували рівненський "Верес" за поведінку вболівальників під час матчів, на яких фанати "Вереса" на стадіоні палили фаєри. 

Про це у соцмережі Фейсбук написав рівненський журналіст і викладач Микола Пікула:

Микола Пікула На зустрічі президента О.Хахльова з уболівальниками та журналістами прозвучало наступне: " а ще - про штрафні санкції через поведінку ультрас (зокрема, за використання ними піротехніки). Так, за поведінку вболівальників у грі з "Геліосом" "Верес" оштрафували на 75 тисяч гривень.

 

Втім, за словами президента, у бюджеті клубу на наступний рік готові передбачити гроші на [такі] штрафи..."

 

То що, бюджет Рівненщини, на який так сподівається РФК "Верес" повинен оплачувати витівки декількох десятків малоадекватних молодиків, які вирішили, що таким чином вболівають?

Втім, як повідомив президент НК "Верес" Олексій Хахльов, кошти на штраф будуть закладені у бюджеті команди на наступний рік. А надати їх на штраф погодилася львівська компанія "ЛІМО" .

Як пише видання "ВСЕ про спорт",

за ці 75 тисяч гривень можна було б придбати новий автобус для "Вереса" чи організувати доїзд вболівальників на виїзні ігри команди.

Не до кінця зрозуміло який такий автобус можна придбати за 75 тис. грн, але зрозуміло, що гроші такі на дорозі не валяються.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень