Рівненський банкір привласнив гроші клієнта

Рівненською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за підозрою працівника одного із місцевих банків у вчиненні низки кримінальних правопорушень.

Так, встановлено, що 39-річний фінансист, маючи доступ до програмного комплексу переказу коштів «Web-banking»,  вніс до нього несанкціоновані зміни та без наявності особи платника і відповідного платіжного доручення сформував завідомо неправдивий електронний розрахунковий платіжний документ від імені останнього на переказ коштів. У подальшому без згоди платника здійснив безпідставний переказ коштів з рахунків трьох мешканців міста Рівне - клієнтів банку на загальну суму 10500 гривень, які в подальшому викрав.

За результатами проведених слідчих дій слідчим Рівненського відділу поліції ГУ Національної поліції за погодженням із процесуальним керівником у порядку ст.276 КПК України особі правопорушника повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст.ст. 185,200, 362 КК України.

Зокрема дії підозрюваного кваліфіковано як вчинення незаконних дій з документами на переказ, платіжними картками, іншими засобами доступу до банківських рахунків, електронними грошима, обладнанням для їх виготовлення, несанкціонований дій з інформацією, яка обробляється в автоматизованих системах, комп’ютерних мережах або зберігаються на носіях такої інформації особою, яка має доступ до неї, а також таємне викрадення чужого майна.

На цей час триває досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні.

Матеріали Рівненської місцевої прокуратури.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень