Рівненським діткам розповідають про кольори за допомогою віршів

Рівненська поетеса Віра Правоторова презентувала в обласній бібліотеці для дітей свою другу збірку віршів «Веселі віршики з мальованого глека»

Книга оформлена яскравими ілюстраціями. Невеликі вірші розповідають маленьким читачам про навколишній світ, вчать розрізняти кольори і навіть вимовляти букви.

Авторка Віра Правоторова розповідає, що дитяча література – не єдина її літературна сфера. Однак, її дорослу поезію поки світ і не побачив. Чому, далі розповідає поетеса:

Коли я ділилася своїми віршами для дорослих, чомусь всі плачуть. Особливо жінки. Щирими, чистими сльозами. А от коли я читаю дитячі віршики, всі радіють. І я подумала: скільки взагалі є сліз, мінору в нашому житті. Краще я буду займатися тим, що приносить людям радість.

Також у бібліотеці на Прспекті Миру, 16 Віра Правоторова розповіла про те, що зі своєю новою збіркою вона поїде до Львова, де презентуватиме її в рамках 23-го Форуму видавців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень