Рівненських школярів вчили ремонтувати крани та працювати з деревом (ФОТО)

На той випадок, коли батьків не буде вдома

Сьогодні, 18 лютого, у Рівному, громадська організація «Час Дій» розпочала проект для дітей Рівного «Чоловік у домі».  Члени громадської організації разом з майстрами-сантехніками та столярами провели майстер-класи.

Майбутнім господарям розповіли про будову водопровідного крану і як діяти, коли виникають поломки. Ця тема зацікавила школярів, тому що несправний кран – це реальна ймовірність підтоплення сусідів, що живуть поверхом нижче, і псування  майна.

Повчальною для дітей стала розповідь про елементарні заходи безпеки і покрокова інструкція, що робити в таких ситуаціях, коли батьків немає вдома. Майстри-сантехніки пояснили, які є види водопровідних труб та з яких матеріалів вони виготовляються. Показали наочно і продемонстрували сучасні методи кріплення та зшивки.

Крім того, дітям пояснили, як безпечно користуватися електроприладами.

Особливе захоплення у дітей викликала розповідь майстрів-столярів про види деревини та характеристики дерев, про шкідливість для здоров’я деяких речовин, які використовуються для склеювання деревної стружки.

Відтак столяри окремо із кожним школярем виготовили індивідуальну авторську кухонну дошку, щоб хлопчики привітали своїх рідних зі Святом Весни.

Наостанок представники ГО «Час-Дій» подарували дітям набори інструментів: різні види викруток, молотки та плоскогубці.

Весною громадська організація готується провести нові майстер-класи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень