Рівненську журналістку обманули у кафе

Біля Рівненської облдержадміністрації

Це сталося у кафе "Базікало" на вулиці Кавказькій. Рівненська журналістка Вікторія Мамотюк (на фото вгорі) розповіла про обман у Фейсбук:

Вікторія Мамотюк 9 січня о 14:40 · Базікало, що біля Рівненської ОДА знову засмучує. Цього разу не пересолені страви чи 1 копійка за стакан води, як раніше, і навіть не година очікування офіціанта, який просто принесе меню, за півгодини потому прийме замовлення і за сорок хв.илинпринесе страву... а свідомий обман. 

 


Блін, грьобаних дві гривні! Хронічно не переношу брехні. Цього разу вся справа в узварі. Там до комплексних обідів приносять 200 мл узвару, в інших випадках, при замовленні чогось іншого - 250. Бачу, що дівчинка-офіціант помилилася і принесла мені 200, бармен їй зробила зауваження і поставила на барну стійку 250. Але та не виправила помилку. Поперешіптувалися трохи між собою і тиша.

 

Нуууу подумала, що в рахунку буде, як треба, але ж ні. Бляха муха, ну підійди, поясни, що помилилася і на цьому все. Але ж ні, треба своє гнути до кінця за нещасних дві гривні.

 

Справа у людському менталітеті? Важко визнати помилку? Легше обманути? Я ж завжди лишаю в рази більше «на чай». Фу. НекрасІво, бо не люблю брехні. 


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: споживач
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень