Рівненському «Вересу» зарахували поразку

КДК ФФУ зарахував «Вересу» технічну поразку за шосту заміну у поєдинку проти «Чайки» і покарав одним матчем без глядачів за поведінку уболівальників.

Під час матчу «Верес» - «Чайка» тренерським штабом було допущено помилку, яка призвела до порушення регламенту. У складі «червоно-чорних» було зроблено шість замін замість передбачених регламентом ПФЛ п’яти.

Рішенням Контрольно-дисциплінарного комітету ПФЛ було накладено покарання на футбольну команду Народного клубу «Верес» у вигляді зарахування технічної поразки - 0:3. Окрім того, за рішенням Контрольно-дисциплінарного комітету наступний домашній матч «Вереса» буде проходити без глядачів.

Причиною стала поведінка уболівальників. Зокрема під час вже згаданого матчу один з уболівальників вибіг на поле і застосував фізичну силу до бокового судді (схопив за шию).

Керівництво клубу вважає покарання справедливим і не оскаржуватиме рішення КДК. Щодо осіб, які допустили порушення регламенту, будуть застосовані дисциплінарні санкції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень