Рівненській стоматологині суд обрав запобіжний захід

Раніше їй повідомили про підозру за чотирма фактами статей Кримінального кодексу

Сьогодні, 22 лютого, рівненській стоматологині суд обрав запобіжний захід у виді особистого зобов’язання.

Як повідомляє поліція, відтепер, відповідно до ухвали суду.

вона зобов’язана прибувати за кожною вимогою до суду або іншого визначеного органу державної влади, не відлучатися без дозволу слідчого, прокурора або суду з населеного пункту, в якому зареєстрована та проживає, утримуватися від спілкування з будь-якою особою, визначеною слідчим суддею, судом, або спілкуватися з нею із дотриманням умов, визначених слідчим суддею, судом.

Нагадаємо, з першою заявою, 9 лютого, про завдані тілесні ушкодження 5-річній доньці під час візиту до стоматолога у Рівному до поліції звернулася 36-річна жителька Костополя.

Крім того, впродовж подальших 3-х днів до поліції надійшло ще 3 звернення від батьків щодо побоїв та тілесних ушкоджень, спричинених дитячою лікаркою під час лікування зубів. Двоє із вказаних заявників звернулись до правоохоронців, оскільки на відео, оприлюдненому в соцмережах, вони впізнали своїх дітей.

Дізнавачі Рівненського райуправління поліції повідомили 29-річній стоматологині про підозру за чотирма фактами вчинених кримінальних проступків: частиною 1 статей 125 та 126 КК України.

Крім цього, триває досудове розслідування за частиною 2 статті 140 Кримінального кодексу України (неналежне виконання професійних обов'язків медичним працівником).

Нагадаємо, лікарка своєї вини не визнавала. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень