Рівненський інститут Київського університету права запрошує на навчання майбутніх юристів

Тут навчають висококваліфікованих юристів для державних, правоохоронних і судових органів, органів прокуратури, нотаріату та адвокатури

Рівненський інститут Київського університету права - м. Рівне, вул. Короленка 5
Рівненський інститут Київського університету права - м. Рівне, вул. Короленка 5

Рівненський інститут Київського університету права Національної академії наук України запрошує на навчання випускників, які обрали своєю життєвою справою юриспруденцію.

На кого тут можна вивчитися

Рівненський інститут Київського університету права ‒ це вищий державний заклад України, що здійснює підготовку висококваліфікованих юристів для державних і правоохоронних органів, виконавчої влади, судових органів, органів прокуратури, нотаріату, адвокатури, державної митної та податкової служби, охорони прав споживача, авторських прав, будівельного бізнесу, сфери консалтингової діяльності, сфери ринкової економіки, наукової діяльності тощо.

Концепція діяльності інституту побудована на примноженні наукового потенціалу України та зближенні юридичної освіти і фундаментальних теоретичних досліджень у галузі права.

«Родзинка» вишу – майстер-класи від авторитетних вчених різних країн

В інституті успішно реалізується проєкт «Майстер-класи відомих зарубіжних науковців та практиків для студентської молоді».

Упродовж навчання студенти мають можливість прослухати безліч майстер-класів авторитетних вчених України, Італії, Німеччини, Франції, Польщі, Угорщини, США, Великобританії тощо.

Спільним науковим проєктом Київського університету права НАНУ та  Батумського державного університету ім. Шота Руставелі є Міжнародна зимова Школа з прав людини, що проводиться на базі РІ КУП НАНУ.

Що потрібно для вступу у Рівненський інститут Київського університету права

Прийом на навчання за спеціальністю «Правознавство» проводиться на базі повної загальної середньої  освіти (ЗНО ‒ українська мова та література, історія України, як обов’язкові та іноземна мова чи математика – на вибір), а також освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст», «спеціаліст» (нефахові спеціальності) та магістр (на основі ЗНО).

Форма власності вишу – державна (НАН України).

Адреса приймальної комісії: м. Рівне, вул. Короленка 5.

???? Довідки – за телефонами:

  • (0362) 62 05 89
  • (067) 454 48 37
  • (098) 894 12 70

* на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень