Рівненський авторемзавод повинен зберегти свій профіль і надалі ремонтувати техніку

У тому числі й військову

Рівненський авторемзавод, який виставляють на аукціон, має зберегти свій профіль. Останніми роками, коли підприємство ще належало до сфери управління «Укроборонпрому», там була мінімальну кількість замовлень, які стосуються саме ремонту військової техніки.

Фактично пошуком замовлень займався трудовий колектив і керівництво підприємства, розповів заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

– Тож, зважаючи на те, що даний актив втратив свою актуальність саме для концерну, було прийнято рішення про передачу для приватизації Фонду держмайна, що й відбулося минулого року, – говорить чиновник.

Тепер же – після передачі об’єкта Фонду держмайна – обласна адміністрація наполягає на тому, аби в умовах аукціону чітко прописали необхідність збереження профілю заводу. А ще – на тому, щоб авторемзавод продавали як єдиний майновий комплекс.

– Фонд державного майна готує конкурсні умови для виставлення цього об’єкту на продаж. Рекомендації ОДА полягають в тому, щоб продавати завод як єдиний майновий комплекс. Його потрібно оцінити, виставити на аукціон і на скільки він буде завантажений тими чи іншими замовленнями, в т.ч. військової техніки, залежатиме від того, як будуть прописані умови цього аукціону.

 

Ми пропонували і надалі наполягаємо на тому, щоб в умовах аукціону саме така вимога була – щоб завод зберігав свій профіль і забезпечував ремонт техніки, - каже Ігор Тимошенко.

Нагадаємо, що останні 15 років авторемзавод фактично простоював, не отримуючи профільних держзамовлень. За цей час перед колективом, який окрім усього іншого ще й самостійно займався пошуком замовлень, накопичилися мільйонні борги.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень