Рівненські вибухотехніки долучилися до Всеукраїнської акції «Вектор безпеки» (ФОТО)

Вже вкотре у Рівному проходить Всеукраїнська олімпіада з безпеки життєдіяльності

Мета акції - наочно ознайомити студентів з роботою рятувальних служб Рівного. Долучилися до кампанії і експерти вибухо-технічного сектору ГУНП.

Формування безпечної поведінки в умовах сьогодення - надійний превентивний захід в боротьбі зі зростаючою загрозою нещасних випадків від випадкової зброї. З таким меседжем 21 квітня у стінах Національного Університету водного господарства та природокористування виступали експерти-вибухотехніки. З їхніх слів небезпека може критися у будь-яких звичних для нас місцях: зелених насадженнях, нежилих будинках та покинутих автомобілях. Важливо в таких місцях помічати предмети, котрі не вписуються та виглядають дивними. Бомбою може виявитися дитяча іграшка, побутова техніка, або навіть звичайна книга. Такі речі слід оминати та сповіщати про знахідку до поліції.

Напередодні студенти мали змогу не тільки почути, а й побачити та потримати у руках речі, які у військовому житті несуть загрозу для життя. Чималий інтерес викликали міни та артилерійські снаряди часів Другої світової війни, які рівняни нерідко знаходять у своїх городах.

Рятувальники наголошують, що виявивши такий предмет, ні в якому разі не потрібно намагатися його підняти, розібрати абищо - це загрожує життю. У таких випадках слід відійти на безпечну відстань та негайно сповістити поліцію.

Про це повідомили у Відділі комунікації ГУНП в Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень