Рівненські військові повернулися з АТО (ФОТО)

Як повідомляє офіцер прес-служби Міністерства оборони України у Рівненській області  Віктор Шубец, сьогодні із районів виконання завдань в зоні проведення Антитерористичної операції в Луганській та Донецькій областях, повернувся особовий склад Рівненського зонального відділу Військової служби правопорядку Збройних Сил України.

Військовослужбовці, від солдата до офіцера, протягом трьох місяців виконували завдання за дотриманням законності військовослужбовцями-учасниками АТО, підтримання правопорядку на територіях, які підконтрольні українській стороні.

Начальник Рівненського зонального відділу Військової служби правопорядку Збройних Сил України полковник Андрій Федоров вручив підлеглим грамоти та оголосив подяки за сумлінне виконання завдань із захисту суверенітету і територіальної цілісності на сході держави. Зокрема група із солдатського-сержантського складу, які за службовою необхідністю були відряджені у Станицю Луганську.

Бійців узстрічали рідні. Зараз на військових, які прибули із районів ведення бойових дій чекають чергові відпустки.

Варто зазначити, що в рамках ротації підрозділу, який сьогодні прибув зі сходу України, 13 серпня з Рівного виїхала група військовослужбовців, яка з такою ж тривалістю виконуватиме завдання на Луганщині.

 

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень