Рівненські спідвеїсти з «бронзою» повертаються із драматичної гонки

Закінчилися змагання Міжнародної Ліги Спідвею «Speedway Friendship Cup».

Гонка 4-го етапу у словацьких Жарновіцах ледь не стала фатальною одразу для кількох спортсменів.

Початок змагань пройшов спокійно, однак вже у 3-му заїзді на вході у перший віраж зіткнулися рівнянин Марко Левішин та Андрій Кобрін. Гонщики зчепилися мотоциклами та влетіли у надувні борти. Результат - вигнута рама та вилка на мотоциклі Левішина, а також вибите плече Кобріна. У перерві вдалося підготувати запасний мотоцикл, але Марко Левішин не встиг на старт буквально на 3 секунди…

Але й це ще не все...

У третій серії допустив падіння один із лідерів словацького клубу - Міхал Томка. На словака наїхав Віталій Коваль. У підсумку - підозра на травму спини у Томки та струс мозку у Коваля. На стадіон приземлився гелікоптер, забравши Міхала на обстеження у Банську Бистріцу.

Ще декілька падінь відбулися протягом наступних стартів, усі команди окрім чехів втратили по одному гонщику. Однак для рівнян найбільш неприємним були два сходи Марка Левішина. Спочатку лідируючи у заїзді, а потім, допустивши падіння у одному з найкращих заїздів дня у боротьбі з Ондреєм Сметана.

«Рівненський міський спортивно-технічний клуб», йдучи другим у загальній класифікації, закінчив «Speedway Friendship Cup» на третій позиції.

Перемога дісталася «АМК Маркета Прага». 2-ге місце посів угорський «СК Надьхалаш», 4-те - «СК Жарновіца». 

Успіх рівнян - 3-е місце Віталія Лисака в особистому заліку першості.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень