Рівненські солдати не служитимуть в АТО

Принаймні, на цьому вкотре наголошують у Міноборони

На Рівненщині триває призовна кампанія. Нагадаємо, цієї осені з нашої області на службу у Збройних силах України призвуть 380 юнаків. Загалом кампанією охоплять близько 11 тисяч молодих українців. В армії юнаки без повної вищої освіти проведуть півтора роки, а ті хто мають закінчену вищу освіту – рік.

При цьому, відповідно до розпорядження Президента України, солдати-строковики проходитимуть службу поза межами району проведення АТО - запевняє помічник міністра оборони України з питань зв’язків з громадськістю Олексій Чорнобай.

Крім того, Міністерство оборони України продовжує реалізацію соціальних гарантій військовослужбовців та членів їхніх сімей. Наразі силове відомство ініціювало додатковий бюджетний запит на 140 мільйонів гривень, які планується спрямувати на поновлення виплат грошової компенсації військовослужбовцям за піднайом житла у повному обсязі, оскільки з 1 травня цього року ці виплати були вдвічі скорочені через брак коштів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень