РІвненські рятувальники діставали арматуру з ноги

2 липня о 00:13 до Служби порятунку Рівного за номером «101» надійшло повідомлення від медиків обласної клінічної лікарні про те, що до них на приймальне відділення поступив пацієнт, в якого з лівої гомілки стирчить величезний металевий прут. Самотужки витягнути його вони не в змозі, тому звернулись по допомогу до рятувальників. На місце події негайно виїхав оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС області з спец інструментами.

Прибувши на місце події, рятувальники під наглядом медиків за допомогою гідравлічних ножиць обережно відрізали два кінці арматури з різних сторін. Після чого хлопцем зайнялися медики.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень