Рівненські рятувальники більше десятка разів допомагали водіям вибиратися зі снігових заметів (ФОТО)

У зв’язку з погіршенням погодних умов на території Рівненської області, 13 листопада підрозділи Служби порятунку «101» вже 11 разів залучалися до надання допомоги водіям (здебільшого вантажних авто), які потрапили у снігові замети на автошляхах в Дубенському, Здолбунівському, Володимирецькому, Рокитнівському, Корецькому районах та обласному центрі. Разом з тим, в Демидівському районі працівники ДСНС достали із заметів автомобіль аварійної бригади Рівнегазу.

На період ускладнення погодних умов в підрозділах Служби порятунку на цілодобовому чергуванні перебуває 191 чоловік особового складу та 52 одиниці пожежної та спеціальної техніки (в резерві ще 70 одиниць техніки високої прохідності). Будь-якої миті рятувальники готові розгорнути 5 мобільних пунктів обігріву населення, які укомплектовано електростанціями, обігрівачами та іншим необхідним майном і обладнанням.

            Ситуація в області перебуває на постійному контролі керівництва Головного управління ДСНС.

Заважаючи на погодні умови, рятувальники звертаються до громадян з проханням бути вкрай обережними під час перебування на вулиці. Не здійснюйте поїздок на далекі відстані, обмежте користування власним автотранспортом. Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку за телефоном «101».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень