Рівненські поліцейскі програли луганським у футбол (ВІДЕО)

Різниця незначна

Десятеро поліцейських з Луганської області впродовж трьох днів обмінювалися професійним досвідом із колегами з Рівненщини.

Вони побували в двох відділах поліції, ознайомилися з роботою блоку кримінальної поліції, слідчого управління та превентивної діяльності. Однак найбільше зацікавилися ситуаційним центром, де централізовано вестиметься відеоспостереження з усіх камер області, та який запрацює вже наступного року. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини.

Крім того, поліцейські обох влаштували змагання зі стрільби та футбольний матч. Найвлучніші постріли здійснила рівненська команда, а от в напруженій боротьбі в турнірі з міні-футболу поступилася гостям із рахунком 3:2.

 

Луганські поліцейські відвідали також визначні історичні місця. Зокрема побували в Острозькій академії та ознайомилися із історично-культурною спадщиною краю.

На згадку про візит Сергій Коміссаров вручив Валерію Самчуку символ Луганщини — статуетку бабака з колосками пшениці.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень