Рівненські патрульні по бездоріжжю наздоганяли викрадений Lexus (ФОТО)

Викрадачі намагалися втекти зі Львівщині

Викрадений Lexus повернеться до власника завдяки спільним зусиллям патрульної поліції Львова та Рівного.

Історія вражаюча. Близько 3 години ночі патрульні у Львові отримали повідомлення про угон Lexus NX300H у місті Стрий. Цей кросовер один з екіпажів помітив на трасі Київ-Чоп, і розпочали його переслідування. Згодом автомобіль перетнув кордон Львівщини і опинився на Рівненщині, де його готувалися зустріти уже правоохоронці нашої області.

Рівненські поліцейські перегородили дорогу вантажівкою. Але, помітивши перешкоду, викрадачі розвернули автомобіль знову у напрямку Львова.  На деякий час зловмиснику вдалося сховатися від поліції.

Вночі зловмисники намагалися втекти від переслідування, вимкнувши фари і рухаючись по темному полю без світла.

Проте Lexus їх зрадив. Патрульні Рівного помітили сигнальне гальмівне світло автомобіля в полі, яке спрацювало, коли викрадачі тиснули на гальма.

Патрульні кинулися своїм автомобілем у поле і близько кілометра наздоганяли викрадача по бездоріжжю. Вочевидь, зловмисник усвідомив, що на автомобілі у полі далеко не заїде. Він залишив автомобіль, а сам втік.

Патрульні викликали слідчих. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень