«Тушки птиці валялися біля голуб’ячих какашок». Рівненські бабусі продають м'ясо, яке лежало на асфальті (ФОТО)

Свідком стала мешканка Рівного

Рівнянка стала свідком, як бабусі на стихійному ринку поряд із магазином «Океан» ділили між собою тушки курей на продаж. Зазначається, що перед тим, як розбирати собі товар, продавці викинули його на асфальт, а потім розклали по сумках. Про це користувачка анонімно повідомила у спільноті Твоє Рівне. 

Сьогоднi зранку стала свiдком як "бiднi бабусi" займалися бiзнесом. Дiйство проходило бiля магазину "Океан" (Лазорчик) о 8:40. Кури валялися на брудному асфальтi, поки бабусi їх дiлили (одна ще кричала продавайте по двi, iншi доставайте як продасте). Чесно була дуже вражена побаченим - ще нiколи не бачила, щоб тушки птицi валялися бiля голуб'ячих какашок.

 

I найцiкавiше: через годину часу проходячи по базару я таки зустрiла одну з цих горе-бiзнесменш, запитала чи свiжа птиця; вiдповiдь просто добила мене: -Я її в спецiальному пакетi тримаю, щоб не зiпсувалася.... 
Будьте обережними! Всiм здоров'я!

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень