Рівненські леви не залишаться без даху над головою

Гроші з міського бюджету для Рівненського зоопарку таки виділяють.

Вчора на засіданні виконавчого комітету Рівненської міської ради підняли питання про виділення коштів на реконструкцію вольєрів для левів у зоопарку, а також підготовки до зими. Міський голова Володимир Хомко заявив, що це великі гроші, яких у міському бюджеті немає. 

Втім, керівник зоопарку Олег Павлюк роз'яснив ситуацію, та зазначив що гроші надходять.

У нас є проект реконструкції будівлі для левів вартість цього проекту 2 мільйони 500 тисяч гривень. На цей рік у нас передбачено на реконструкцію 1 мільйон 250 тисяч гривень і  ми вже отримали з міського бюджету 625 тисяч гривень, тобто половину суми. Решту надіємось отримати до кінця року.

 

Щодо друго частини грошей - ми розраховуємо, що отримуємо їх з бюджету. Якщо їх не виділять з бюджету, будемо шукати інші шлях як завершити цю реконструкцію, - каже Олег Павлюк.

Директор зоопарку зазначає, що будівля в якій зараз знаходяться леви – аварійна, її потрібно удосконалити та провести опалення на зиму.

Наразі зоопарк проводить тендер і шукає виконавця робіт. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень