Рівненська поліція пропонує захист від «домушників» (6 ФОТО)

Щоправда, за додаткову плату

Сайт Управління національної поліції у Рівненській області надрукував матеріал під рубрикою «Гарантія безпеки».

Період літніх відпусток для вас – відпочинок, а для «домушників» – робота!

У ньому мешканцям краю пропонують користуватися послугами «ПОЛІЦІЇ ОХОРОНИ», але водночас подається й низка достатньо слушних безкоштовних порад.

Подаємо  текст згаданого матеріалу без змін. (Фото - наші, жанрові).

Чорне море в Одесі чи Середземномор’я, відпочинок на дачі чи подорож у Карпати – сьогодні можна поїхати куди заманеться. Потрібно тільки мати час і гроші. Проте українцям слід подбати не лише про перебування за межами дому, а й про своє житло, яке пустуватиме.

Пам’ятайте, що заходи безпеки – це важлива складова Вашого спокою. Якщо не подбаєте про надійну охорону квартири чи будинку, збираючись у літню відпустку, велика ймовірність того, що при поверненні додому Ваші особисті речі перебуватимуть уже далеко, бо крадії «обчистять» помешкання.

Звичайно, найкращий засіб охорони – це сигналізації. Під час Вашої відсутності датчики будуть цілодобово працювати і при найменшому русі у домівці вони сповістять відповідним сигналом пульт централізованого спостереження і вже за лічені хвилини за вказаною адресою приїдуть працівники поліції охорони, які детально обстежать приміщення. Якщо причиною спрацювання сигналізації виявиться «домушник», його одразу ж затримають і доставлять до відділу поліції.

Перевагою є те, що охоронну систему можна встановити на конкретний період часу, якщо не має потреби у постійному підключенні.

Ми допоможемо Вам відпочивати зі спокоєм на душі, потрібно лише не зволікати і захистити своє житло охоронною системою.

Також нагадаємо про елементарні заходи безпеки під час перебування у теплих краях чи просто за межами міста.

Сьогодні технічний прогрес неймовірний. Один клік на гаджеті і підписники знають, що Ви збираєтесь у подорож. Але цього робити категорично не можна! Тому що не тільки друзі стежать за Вашим фейсбуком та інстаграмом, а й ті, хто планує нажитися на крадіжці. Краще опубліковуйте світлини при поверненні додому.

Які б дружні стосунки не були у Вас з сусідами, пам’ятайте, що довіряти не потрібно нікому, а, особливо, залишати ключі, аби наглянути за домом. Про заплановану поїздку спілкуйтеся тільки у колі найближчих людей.

Перебуваючи на відпочинку, краще всі цінні речі передати на зберігання родичам, в разі чого Ви будете знати, що зловмиснику буде нічого брати.

Взлом дверей для сьогоднішніх зловмисників є лише проблемою часу. Радимо звернути увагу на замки у вхідних дверях, бажано, щоб їх було як мінімум два і різних за своєю структурою.

Подбайте про відсутність шпаринок у вікнах. Особливо, якщо Ваша квартира знаходиться на першому чи останньому поверсі багатоповерівки. В такому випадку додатково потрібно встановити грати.

Бажаємо Вам гарних літніх відпусток!

Управління поліції охорони
в Рівненській області

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень