Рівненська обласна лікарня. Зима зупинив конкурс, у якому сам бере участь

Засідання конкурсної комісії перенесли на невизначений термін

Днями у Рівному мало відбутися засідання конкурсної комісії щодо керівника «Рівненської обласної клінічної лікарні».

Про це повідомляється на сайті обласної ради.

Розпорядження про проведення конкурсу голова ради підписав 4 червня 2020 року.


А 10 липня завершилося прийняття документів від претендентів на участь у конкурсі.

До обласної ради надійшли документи від двох громадян: Івана Зими, який донедавна очолював лікарню, і з яким 1 червня розірвано контракт, та в.о. головного лікаря даного підприємства Віктора Ткача, який до цього обіймав посаду завідувача відділення гнійної хірургії та проктології обласної клінічної лікарні.

На початку засідання комісії щодо розгляду заяв претендентів і доданих до них документів голова комісії Валерій Редько повідомив,

що до Рівненської обласної ради надійшла ухвала Здолбунівського районного суду Рівненської області за заявою у справі за позовом Івана Зими, яка забороняє конкурсній комісії «вчиняти дії щодо проведення конкурсу на заняття вакантної посади керівника комунального підприємства «Рівненська обласна клінічна лікарня».

Зважаючи на цю ухвалу, дев’ять членів конкурсної комісії вирішили відкласти процедуру із заслуховуванням конкурсних пропозицій учасників конкурсу та проведення з ними співбесіди, і відповідно, визначення переможця.

Цю ситуацію прокоментував начальник відділу юридичного забезпечення та кадрової роботи виконавчого апарату Рівненської обласної ради Богдан Гречко:

Рівненська обласна рада вважає зазначену ухвалу суду необґрунтованою та незаконною, відтак звернулася до цього ж суду щодо скасування заходів забезпечення позову Івана Зими.


Оскільки, згідно з частиною 11 ст. 150 ЦПК України, забороняється вживати заходи забезпечення позову, шляхом зупинення, зокрема, конкурсу, який проводиться від імені територіальної громади. Крім того, сам позивач Іван Зима звернувся із заявою щодо участі в цьому ж конкурсі.

Тож нову дату засідання конкурсної комісії повідомлять згодом.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Теги: Іван Зима
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень