«Рівненська мафія»! Вони керують Житомиром і Луцьком

Несподівані відкриття

У середу, 27 січня, збираючи інформацію щодо перейменування вулиць у сусідніх із нами обласних центрах, ми з’ясували дещо, що стало для нас несподіванкою.

Ну, по-перше, у Луцьку збираються перейменовувати не більше 12-ти вулиць.

Тим часом у Рівному загалом хочуть перейменувати до 40-ка. Щоправда, у Житомирі, де ще, може, і Ленін стоїть, нам невпевнено сказали, що у початковому переліку їхні місцеві краєзнавці запропонували перейменувати «до ста вулиць». Однак, це говорив спеціаліст відділу зв’язків із пресою і без належної впевненості у голосі.

Цікаво інше. Виявляється, що і міський голова Житомира, і міський голова Луцька – вихідці з Рівненщини. Знайомтесь:
[media=53542]

РОМАНЮК МИКОЛА ЯРОСЛАВОВИЧ Луцький міський голова

 Народився 24 серпня 1958 року у с. Золочівка Млинівського району Рівненської області. Має дві вищі освіти за спеціальностями «інженер-технолог» (Львівський лісотехнічний інститут, 1982 р.) та «економіст» (Луцький індустріальний інститут, 1995 р.) Трудову діяльність розпочав у 1975 році робітником на Луцькому меблевому комбінаті. Після здобуття вищої освіти повернувся на це ж підприємство, де працював майстром з 1982 до 1983 року. Ну, і т.д.

СУХОМЛИН СЕРГІЙ ІВАНОВИЧ Житомирський міський голова

Народився 21 червня 1971 року в м.Червоноармійськ Рівненської області.

У 1988 році закінчив Житомирську загальноосвітню школу №21, після чого вступив до Харківського вищого танкового командного училища, яке закінчив з відзнакою.

 Проходив військову службу в м. Житомир. Пізніше займався підприємницькою діяльністю. Працював на посаді комерційного директора ТОВ "Візаж". На підприємствах створив 800 робочих місць. Вивів завод "Візаж" в лідери на ринку виробництва вікон в Україні. Ну, і т.д.

Також цікаво, що і в Луцьку, і в Житомирі секретарями міських рад обрали… Жінок. Причому представниць однієї і тієї ж політичної сили. «Самопомочі».

У Житомирі – Чиж Наталія Михайлівна 1972 р.н.

У Луцьку - Вусенко Юлія Василівна 1982 р.н.

Тепер ви знаєте, хто керує Житомиром та Луцьком, і можете потішитися за деяких вихідців із нашого краю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень