Рівненська Ісландія з висоти пташиного польоту: краса, яку не помічаємо (ФОТО, ВІДЕО)

Ще одне місце для туристів

Відео Білівського давнього городища, що у Рівненському районі, оприлюднив культурно-археологічний центр "Пересопниця" на відеохостингу  YouTube. Його автор - Юрій Компанець. Відзняв відео він з власної ініціативи, а не за замовленням культурно-археологічного центру.

Директор "Пересопниці" Іван Солодуха розповів:

- Білівське городище розташоване за 2-3 км від "Пересопниці". Це пам'ятка археології національного значення. Ісландією його прозвав хтось у соцмережах.

 

Це, справді, дуже красива місцина. І ми вже розробили туристичний тур з рівненською турагенцією "Тайстра" давніми городищами, куди входитиме і Білівське.

 

Збираємося найближчим часом підписати з цього приводу меморандум. Тур проходитиме через Клевань, Білівське городище, "Пересопницю".

За словами Івана Солодухи, після скасування карантинних обмежень до Білівського городища туристи зможуть добиратися і самостійно - маршрутками. З Рівного до городища - близько 30 км. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень