Рівненська атлетка, яка застрягла у Польщі з ковідом: «Ми тут ще недовго»

Після ЧЄ Климюк примусово залишилась на ізоляції у Торуні

Рівнянка Катерина Климюк підхопила коронавірус, про що стало відомо в останній день Чемпіонату Європи у польському Торуні. Нині легкоатлетка у Польщі, перебіг хвороби – безсимптомний. Про це повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на Суспільне.

Нагадаємо, Катерина Климюк у складі української команди на Чемпіонаті Європи з легкої атлетики встановила національний рекорд в естафеті 4 по 400 метрів.

В останній день змагань у трьох спортсменок збірної України, у тому числі й Катерини Климюк, виявили коронавірус. Наразі рівнянка перебуває у готелі в місті Торунь на ізоляції. Хвороба у неї проходить безсимптомно.

-         Повторний тест ми матимемо можливість здати через п'ять днів, і то це ще не гарантує нам повернення в Україну.

 

Поки все добре, тому що ми тут ще недовго. Умови нормальні, жити можна, – цитує легкоатлетку Суспільне.

До слова, Катерина Климюк є вихованкою рівненської легкоатлетичної школи. Але Україну представляє у складі команди Запорізької області.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень