Рівненська акторка стала «найкращим дебютом сезону 2015»

Світлана Хоменчук здобула перемогу у Всеукраїнському огляді-конкурсі театрів ляльок «Прем’єри сезону-2015»

Актриса Рівненського театру ляльок перемогла у номінації «Найкращий дебют» за роль Лелеченяти у виставі «Хто приносить щастя?». Режисер вистави Андрій Соболєв, художник Ганна Соболєва, композитор Андрій Велбоський.

Організатор конкурсу - Всеукраїнська громадська організація «УКРАЇНСЬКИЙ ЦЕНТР МІЖНАРОДНОЇ СПІЛКИ ДІЯЧІВ ТЕАТРУ ЛЯЛЬОК «УНІМА-Україна».

Вистава «Хто приносить щастя?» атмосферна та лірична. Вона вчить дітей доброму та прекрасному. Її герої змушують глядача переживати за них, як за себе та своїх близьких. Ми живемо у світі, де дружні стосунки та підтримка все більше знецінюються. Люди часто без вагомої причини стають дратівливими та замикаються у своєму світі. Ми забуваємо, що таке щастя і як це – бути щасливими. Прем'єра цієї вистави відбулася наприкінці травня цього року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень