Рівненщиною курсуватиме новий потяг

Цієї неділі через Рівненщину вперше пройде новий потяг Харків - Мукачеве

Як уже розповідали в ефірі Радіо Трек, "Укрзалізниця" з 12 вересня призначила поїзд Харків-Мукачеве (№113 / 114). Він відправлятиметься з Харкова по парних днях о 19:05, з Мукачева - по непарних датах о 13:55.
Зупинки: Полтава-Київська, Київ, Коростень, Новоград-Волинський, Шепетівка, Здолбунів-Пасажирський, Дубно, Броди, Львів, Стрий, Славське, Воловець, Свалява.

Для жителів Рівного потяг міг би стати додатковим сполученням зі Львовом. Втім, вартість квитків є значно вищою від уже популярного рейкового автобусу, тому Харків - Мукачеве навряд чи стане альтернативою. Так, проїзд від станції Здолбунів до станції Мукачеве коштуватиме 353,10 - 386,73 грн. Дорога між цими станціями займе близько 6 годин. Натомість до Львова можна дістатися і рейковим потягом за три години, щоправда за квиток доведеться викласти близько 280 грн. В той час як рейковий автобус Рівне-Львів коштує від 66,34 до 71,15 грн.

До слова, мінімальна вартість прозду в електричці з Рівного до Львова, яка їде близько 5 годин, складає на сьогодні 25 грн.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень