Рівненщина виходить з «червоних» зон

Епідемічна ситуація покращується

18 вересня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. З 00:00 21 вересня (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування.

До помаранчевої зони віднесено міста Дубно, Вараш та Острог, Демидівський, Здолбунівський, Костопільський, Млинівський та Рівненський район.

До жовтої зони – місто Рівне, Березнівський, Володимирецький, Гощанський, Дубенський, Зарічненський, Корецький, Острозький, Радивилівський, Рокитнівський та Сарненський райони.

У зеленій зоні залишається Дубровицький район.

З понеділка місто Дубно виходить з червоної зони. Такі епідемічні обмеження встановлюються на 14 днів. 

У середу на черговому засіданні уряду були внесені зміни до карантинних обмежень у зонах.

Документ, зокрема, передбачає, що рішення про заборону роботи освітніх закладів на територіях з “червоним” рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19 Державна та регіональні комісії з питань ТЕБ та НС будуть приймати лише спільно.

В адміністративних одиницях з “помаранчевим”, “жовтим” та “зеленим” рівнями забороняється робота шкіл у разі, коли на самоізоляцію через контакт з пацієнтом з підтвердженим випадком COVID-19 відправлено більшу частину класів.

За повідомленням РОДА.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень