Рівненщина: шість ДТП за добу, три - майже одночасно, більше десятка постраждалих

Серед потерпілих: пенсіонери, діти, пасажири маршрутки

На автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» поблизу Сарн близько сьомої ранку третього грудня 46-річний місцевий житель, водій автомобіля «ВАЗ», допустив наїзд на 19-річного пішохода, який йшов проїзною частиною. Унаслідок ДТП мешканця села Кам’яне-Случанське госпіталізували з травмою голови та численними ранами у травматологічне відділення.

У Дубні близько 16 години 56-річного місцевого жителя занесло на його «ВАЗі», внаслідок чого авто зіткнулося з іншим «ВАзом».  4-річна пасажирка дубенчанина отримала струс мозку та чисельні садна обличчя. Після огляду її відпустили додому.

Приблизно о тій самій порі на автодорозі на Млинівщинці 38-річний водій «Renault Master» через погодні умови виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із автомобілем «Volkswagen Getta» під керуванням 27-річного киянина. У результаті ДТП пасажири «Renault Master»: 38-ми та 71-річні жінки госпіталізовані до лікарні з численними травмами.

У селі Брищі Млинівського району у той же час 55-річний житель села Плоска Дубенського району, водій «Fiat Doblo», не впорався із керуванням та перекинувся у кювет. У результаті ДТП дві 52-річні пасажирки та 58-річний пасажир з численними травмами госпіталізовані у Дубенську центральну районну лікарню.

У Рівному на вулиці Грушевського близько 19 години 26-річна рівнянка, керуючи автомобілем «BMW», зіткнулася  з маршруткою. Внаслідок зіткнення травми отримали водійка «BMW» та двоє пасажирів маршрутки: 33-річна рівнянка та 31-річний мешканець обласного центру.

Крім того, близько 19.20 до медичного закладу звернулися 37-річна жителька Сарненського району, яка отримала травми у ДТП внаслідок наїзду на неї невстановленого автомобіля у селі Пугач Сарненського району. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: ДТП
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень