Рівненщина першою в Україні обере представників громадськості до поліцейської комісії

Сьогодні на засіданні постійної комісії обласної ради з питань місцевого самоврядування, розвитку територій та європейської інтеграції, члени комісії запропонували збільшити кількість представників громадськості з 2 до 3

Із приводу збільшення кількості представників громадськості у складі поліцейської комісії  Рівненська обласна рада буде звертатися до Верховної Ради України для внесення відповідних змін до Закону України «Про Національну поліцію».

Підготувати проект відповідного звернення після обговорення питання щодо обрання представників громадськості до поліцейської комісії Головного управління Національної поліції в Рівненській області було доручено виконавчому апарату обласної ради. 

Нагадаємо, що всього до виконавчого апарату облради було подано 22 пакети документів від охочих взяти участь у відборі. 

Оскільки Рівненська обласна рада буде першою в Україні визначатися щодо представників громадськості, а прописаних чітких критеріїв відбору немає, голова постійної комісії з питань місцевого самоврядування, розвитку територій та європейської інтеграції Валентин Крока запропонував голові обласної ради Володимиру Ковальчуку напередодні засідання президії облради провести зустріч, на яку запросити голів постійних комісій облради, керівників фракцій, керуючого справами виконавчого апарату обласної ради – керівника секретаріату, начальника юридичного відділу виконавчого апарату обласної ради та визначитись щодо відбору вищезазначених кандидатур.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень