Рівненщина може опинитися у червоній зоні

Вільних «ковідних» ліжок усе менше

Міська влада Рівного вимагає в обласного керівництва, аби ті зробили відділення для ковідних хворих в обласній лікарні, як і мали це зробити раніше.

Про це стало відомо на міській комісії ТЕБ і НС, повідомляє Радіо Трек.

Якщо незабаром в обласній лікарні цих відділень не буде, міська лікарня не прийматиме хворих з районів. У Рівненській ЦМЛ - 200 з 300 ковідних ліжок зайнято. Тож просять розгорнути додаткові місця в обласних закладах.

Крім того, зі слів міського голови Олександра Третяка, Рівне уже фактично за показниками близьке до червоної зони. Щодо області рішення про перехід до суворого карантину можуть ухвалити завтра на обласній комісії ТЕБ і НС: 

І якщо завтра на обласній комісії ТЕБ і НС буде рішення про перехід до червоної зони карантину ми уже будемо аргументовано ухвалювати рішення про абсолютну заборону усіх заходів.

Якщо ж такого рішення не буде, то міська влада Рівного таки говоритиме про низку обмежень.

Сама ж міська комісія сьогодні ТЕБ і НС ухвалила єдине рішення: рекомендувала не проводити масові заходи на території обласного центру.

Жодних обмежень щодо освітнього процесу та роботи транспорту не ухвалювали.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень